nieuwsbrief
Geef u op!
zoeken
Zoeken!

[ Tekst voor 'Adres' niet beschikbaar ]

Dakwerken

Roose Dakwerken is uw expert voor dakwerken in de breedste zin van het woord. U kunt bij ons terecht voor bitumineuze dakbedekking, onderhoud van een platdak, daknok reparatie enzovoort. Alles wat met uw dak te maken heeft kunnen wij voor u verzorgen en dat loopt uiteen van onderhoudswerkzaamheden tot reparaties, maar ook kunnen wij bepaalde zaken vervangen.

Als onderhoudsbedrijf zijn wij er op gericht om u snel en efficiënt een passende oplossing aan te bieden dat eigenlijk alles omvat binnen dakwerken. Onze specialisatie gaat uit naar herstelwerkzaamheden na bijvoorbeeld stormschade, maar u kunt ook bij ons aankloppen als we uw dakgoot moeten repareren. Sterker nog, het gaat zelfs breder dan dat, Roose Dakwerken is ook in te schakelen voor bijvoorbeeld dakbedekking tuinhuis, gevelwerken, schoorsteenwerken en meer.

De dakwerken zijn zeer gevarieerd en doordat onze specialisatie breed uitgestrekt is kunt u altijd bij ons aankloppen, wij garanderen u dat we u verder kunnen helpen en dat natuurlijk tegen een erg scherpe prijs.

Bitumineuze dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking wordt vaak gebruikt om op een nette en goede manier uw dak af te werken, wat natuurlijk waterdicht is. Wij kunnen uw bitumineuze dakbedekking vervangen, repareren, maar ook kan u ons inschakelen voor het aanbrengen van nieuwe bitumen dakbedekking. Het maakt daarbij niet uit of het om een kleine of grote oppervlakte gaat, voor alles is Roose Dakwerken in te schakelen.

Denk aan dakbedekking tuinhuis of op een dakkapel, maar ook een plat dak maken met bitumineuze dakbedekking is iets wat wij voor u kunnen verzorgen. Onze dakwerken gaan uiteraard breder dan alleen het aanbrengen van bitumen dakbedekking. Wij kunnen tevens uw dak impregneren en coaten.

Dakgoot repareren

Naast dat we ons richten op bitumen dakbedekking aanbrengen kunt u ook bij Roose Dakwerken terecht voor allerlei randzaken. Uw dakgoot repareren, een daknok reparatie, dakpannen vervangen of gewoon uw dakgoot laten reinigen, het is allemaal mogelijk. Door onze brede insteek wat betreft dakwerken kunnen we tevens meerdere problemen aanpakken, zodat u in één keer klaar bent.

Hieronder verstaan wij natuurlijk de dakgoot repareren en de dakgoot reinigen, maar ook een plat dak maken, onderhoud van een plat dak, de dakgoot bekleden, aanbrengen zinkwerken op en rond het dak enzovoort. Wist u trouwens dat wij ook schoorsteenwerken verzorgen? Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw schoorsteen repareren, maar ook van nieuwe voegen voorzien. Hetzelfde geldt voor uw gevel. Vraag naar de mogelijkheden!

Op zoek naar een goede dakwerker? Roose Dakwerken is waar u moet zijn!

Het mag wel duidelijk zijn, Roose Dakwerken is als algemeen dakwerker van alle markten thuis en belangrijk voor u om te weten is dat wij zowel kleinschalige dakwerken, zoals dakgoot reinigen, onderhoud plat dak en meer, oppakken evenals grootschalige werkzaamheden. Dit zijn dan zoal bitumineuze dakbedekking, daknok reparatie, een plat dak maken, dakbedekking tuinhuis aanbrengen, dakgoot bekleden enzovoort.

U hoeft daarbij niet bang te zijn voor exponentiële kosten, want de kosten voor de dakrenovatie in de breedste zin van het woord zullen wij altijd zo scherp geprijsd mogelijk houden.

 

 

Roose Dakwerken
Heemskerklaan 46, 7003 AR Doetinchem
Tel. 06 21545536
info@roosedakwerken.nl

Copyright © 2023 Roose Onderhoudsbedrijf
Ontwerp & Realisatie: GemakkelijkOnline