nieuwsbrief
Geef u op!
zoeken
Zoeken!

[ Tekst voor 'Adres' niet beschikbaar ]

Plat dak maken

Plat dak maken

Wilt u een plat daken maken op uw huis, schuur of bedrijfs dak? Dan bent u bij Roose Dakwerken aan het juiste adres! Wij zijn uw expert voor dakwerken in de breedste zin van het woord. U kunt bij ons terecht voor daknok reparatie, bitumineuze dakbedekking, plat dak maken of onderhoud van een plat dak. Of u nu op zoek bent naar een expert voor dak onderhoud of reparaties: alles wat met uw dak te maken heeft kunnen wij voor u verzorgen!

Plat dak maken door Roose Dakwerken

Een plat dak maken laat u over aan de experts van Roose Dakwerken. Wij zijn erop gericht om efficiënt en snel te werken. Dit geldt zowel voor nieuwe daken, als voor herstel en onderhoud aan oudere daken. Onze specialisatie gaat uit naar herstelwerkzaamheden na bijvoorbeeld stormschade, maar u kunt ook bij ons aankloppen als we uw dakgoot moeten repareren. Ook voor een plat dak maken of bijvoorbeeld dakbedekking tuinhuis, gevelwerken, schoorsteenwerken bent u bij Roose Dakwerken aan het juiste adres. Tevens is dakbedekking op bedrijfsdaken mogelijk!

De specialisatie van Roose dakwerken is zeer breed uitgestrekt, wat ervoor zorgt dat u met elk soort vraag bij ons aan kan kloppen. Wij garanderen u dat we u verder kunnen helpen en dat natuurlijk tegen een zeer scherpe prijs. Plat dak maken of tijd voor dak onderhoud? Neem contact op met Roose Dakwerken!

Vragen over een plat dak maken?

Heeft u nog vragen over een plat dak maken, of wilt u meer informatie ontvangen? Onze medewerkers staan u uitgebreid te woord! Voor een antwoord op uw vragen kunt u contact opnemen met telefoonnummer 06 23388043. Een plat dak maken laat u over aan de experts van Roose Dakwerken!

Roose Dakwerken
Heemskerklaan 46, 7003 AR Doetinchem
Tel. 06 21545536
info@roosedakwerken.nl

Copyright © 2022 Roose Onderhoudsbedrijf
Ontwerp & Realisatie: GemakkelijkOnline