nieuwsbrief
Geef u op!
zoeken
Zoeken!

[ Tekst voor 'Adres' niet beschikbaar ]

Vloeibare dakbedekking

Wist u dat met u met vloeibare dakbedekking van Roose Dakwerken voordeliger uit bent, dan met andere dakbedekkingen? Roose Dakwerken is een landelijk opererende onderneming op het gebied van service, advies op maat en onderhoud. Middels onze zeer efficiënte werkwijze maken wij het mogelijk om met onze onderhoudswerkzaamheden uw vastgoed in optimale staat te behouden of onderhouden. Vloeibare dakbedekking kan op elke ondergrond en in elke situatie worden aangebracht. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van vloeibare dakbedekking? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte op maat aan.

Voorkom hoge kosten

Heeft u last van daklekkage? Een lekkage van uw dak kan behoorlijk wat schade veroorzaken en voor hoge kosten zorgen. Het vinden van een lek is ook niet altijd eenvoudig en uw bestaande dak zal gedeeltelijk of helemaal vervangen moeten worden. Roose Dakwerken biedt dé ideale oplossing om geld te besparen. Wij brengen vloeibare dakbedekking aan over uw bestaande bitumen dakbedekking. Meestal gebeurt dit in twee lagen en vaak in combinatie met een vlies om 100% elasticiteit te kunnen garanderen. Bovendien zijn onze vloeibare dak coatings voor platte en hellende daken toe te passen. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van onze onderhoudswerkzaamheden aan uw dak? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

Onderhoudsbedrijf Roose Dakwerken

Roose Dakwerken is als onderhoudsbedrijf van alle markten thuis. Wij voeren zowel kleinschalige dakwerken als grootschalige werkzaamheden uit. Onder kleinschalige werkzaamheden kunt u denken aan uw dakgoot reinigen of onderhoud aan uw platte dak. Voor grootschalige werkzaamheden kunt u Roose Dakwerken inschakelen voor vloeibare dakbedekking, daknok reparatie of een dakgoot bekleden. Wilt u meer informatie over onze onderhoudswerkzaamheden? Neem contact met ons op voor deskundig advies op maat of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

 

Roose Dakwerken
Heemskerklaan 46, 7003 AR Doetinchem
Tel. 06 21545536
info@roosedakwerken.nl

Copyright © 2022 Roose Onderhoudsbedrijf
Ontwerp & Realisatie: GemakkelijkOnline