nieuwsbrief
Geef u op!
zoeken
Zoeken!

[ Tekst voor 'Adres' niet beschikbaar ]

Huis laten schilderen

Is het tijd om uw huis te laten schilderen? Het schilderen van uw huis is één van de belangrijkste onderhoudstaken van uw eigen woning en is ongeveer eens per 5 tot 7 jaar nodig. Het kan een tijdrovende klus zijn en daarom stellen veel mensen het schilderen van het huis uit of besteden dit uit aan een professionele schilder. Uw huis laten schilderen door Roose Dakwerken is een perfecte keuze! Wij verzorgen zowel binnen als buiten schilderwerk. Bent u nieuwsgierig geworden naar de voordelige tarieven van Roose Dakwerken? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.
Professioneel schilderwerk binnen én buiten

Laat eens in de 5 jaar uw huis aan de buitenzijde schilderen om een frisse en nette uitstraling te behouden en optimaal onderhoud van uw kozijnen te realiseren. Wij schilderen naast kozijnen ook gevels, deuren en dakkapellen. Mooi uitgevoerd binnen schilderwerk bepaalt de uitstraling van uw huis. Laat uw interieur stralen met hagelwitte muren of kies juist voor een warme tint op een aantal muren om een bepaalde sfeer te creëren. Laat uw huis aan de binnenzijde regelmatig, in ieder geval eens in de 7 jaar, door een professional schilderen. Op deze manier beschermt u de muren ook nog eens tegen vocht en schimmels. Wilt u uw huis laten schilderen, maar niet te veel geld kwijt zijn? Vraag dan direct een offerte op!

Voordelige schilderwerk prijzen

U wilt natuurlijk ook graag weten wat het kost om uw huis te laten schilderen. Er zit veel verschil in schilderwerk prijzen. Dat komt omdat de uiteindelijke kosten sterk afhankelijk zijn van een groot aantal factoren. Denk aan totale oppervlakte, hoeveelheid voorwerk dat verricht moet worden en de benodigde extra materialen zoals een steiger. Wij geven u graag transparante en scherpe schilderwerk prijzen en bespreken graag met u persoonlijk in detail de werkzaamheden. Benieuwd naar onze werkwijze en bijbehorende prijzen van het schilderwerk? Neem dan contact met ons op 06-23388043 of laat u terugbellen door een notitie achter te laten.  

 

Roose Dakwerken
Heemskerklaan 46, 7003 AR Doetinchem
Tel. 06 21545536
info@roosedakwerken.nl

Copyright © 2022 Roose Onderhoudsbedrijf
Ontwerp & Realisatie: GemakkelijkOnline