nieuwsbrief
Geef u op!
zoeken
Zoeken!

[ Tekst voor 'Adres' niet beschikbaar ]

Dakpannen vernieuwen

Wilt u uw dakpannen vernieuwen? Bijvoorbeeld omdat u schade aan het dak heeft of omdat de dakpannen verkleurd en verweerd zijn? Dat is niet vreemd, een dak staat iedere dag bloot aan verschillende weersinvloeden en heeft zo heel wat te verduren. Het is belangrijk om uw dak goed te onderhouden en problemen tijdig op te lossen. Achterstallig onderhoud van uw dak kan veel grotere problemen veroorzaken, zoals lekkage. Een aantal losse dakpannen vernieuwen kan voorkomen dat het gehele dak vervangen moet worden. In welke situaties kunt u dakpannen vernieuwen?

  • Als een aantal dakpannen stuk is
  • Als u een andere uitstraling van uw huis wilt (rieten dak vervangen door dakpannen)
  • Als de dakpannen erg vuil zijn en niet meer schoon te maken zijn
  • Als er dakisolatie geplaatst moet worden en de dakpannen niet herbruikbaar zijn
  • Als de dakpannen poreus geworden zijn

 In alle gevallen helpt Roose Dakwerken u graag, wij zijn dé specialist in dakpannen vernieuwen. Wij voeren kleine reparaties uit aan daken, maar kunnen deze ook geheel vervangen. Op alle werkzaamheden krijgt u 10 jaar garantie op waterdichtheid! Vraag hier direct een offerte aan voor het vernieuwen van dakpannen.

Mos op dakpannen verwijderen

Uw dak staat iedere dag bloot aan verschillende weersinvloeden. Als u in een boomrijke omgeving woont, dan is de kans ook nog eens groot dat op uw dak mosvorming ontstaat. Mossen groeien op vochtige plaatsen, om zo te voorkomen dat ze uitdrogen. Mos op dakpannen hoeft niet direct een groot probleem te zijn, maar het risico bestaat dat door uitzettend vocht de structuur van de dakpannen verandert. Daarnaast is het natuurlijk geen fraai gezicht. Laat uw mos op dakpannen verwijderen door een professioneel en neem vrijblijvend contact op met Roose Dakwerken. 

De kosten van dakwerkzaamheden

U kunt bij ons terecht voor dakrenovatie, het vernieuwen van dakpannen, mos van dakpannen verwijderen, maar bijvoorbeeld ook schoorsteen renovatie. De kosten voor dakwerkzaamheden zullen u zeker meevallen! Wij zullen u altijd de meest scherpe prijs mogelijk aanbieden en rekenen geen voorrijkosten. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Roose Dakwerken
Heemskerklaan 46, 7003 AR Doetinchem
Tel. 06 21545536
info@roosedakwerken.nl

Copyright © 2022 Roose Onderhoudsbedrijf
Ontwerp & Realisatie: GemakkelijkOnline