nieuwsbrief
Geef u op!
zoeken
Zoeken!

[ Tekst voor 'Adres' niet beschikbaar ]

Dakpannen coaten

Dakpannen coaten kan een goede optie zijn om uw dak op te knappen. Zijn uw dakpannen erg vuil of denkt u dat ze aan vervanging toe zijn, dan adviseren wij in sommige gevallen om dakpannen te coaten. Een relatief goedkope optie waarbij u in korte tijd een mooi resultaat behaalt. Bij dakpannen coaten brengen we een duurzame beschermende laag aan. U kunt hierbij kiezen uit verschillende kleuren. Voordat de coating aangebracht kan worden, moeten de dakpannen eerst gereinigd worden. Om een optimale hechting te realiseren brengen wij een anti-mos en algenmiddel aan.

 Voordelen van dakpannen coaten:

  • Bescherming tegen mossen, vocht, algen en vuil
  • Verlenging van de levensduur van dakpannen
  • Nieuwe uitstraling van uw woning
  • Relatief lage kosten t.o.v. vervangen dakpannen

Dakcoating specialist

Dakcoating is in veel gevallen 75% goedkoper dan een complete dakrenovatie. Het is dus zeker de moeite waard om deze mogelijkheid te onderzoeken. Wij horen vaak dat vaak te snel geadviseerd wordt om tot vervanging van dakpannen over te gaan. Roose Dakwerken biedt graag persoonlijk, eerlijk en duurzaam advies. Het is namelijk niet altijd nodig om dakpannen te vervangen, wij zijn van mening dat dakpannen laten coaten een goed alternatief is waar u veel geld mee kunt besparen. Laat Roose Dakwerken een gratis dakinspectie bij u uitvoeren. Op die manier brengen wij de staat van uw dak in kaart en kunnen wij u het beste advies. Optimaal resultaat tegen lage prijzen! 

Dakpannen reinigen en impregneren

Bij goed onderhoud ligt de levensduur van dakpannen gemiddeld tussen de 70 en 100 jaar. Het is daarbij belangrijk uw dakpannen regelmatig te laten reinigen en impregneren. Op deze manier voorkomt u een hoop ellende en op de lange termijn hoge kosten. Mossen en algen kunnen uw dakpannen flink aantasten en komen de uitstraling van uw woning niet ten goede. Dakpannen impregneren betekent dat wij ze waterafstotend maken en op die manier zorgen dat ze minder snel vuil worden. Heeft u interesse om uw dakpannen te laten coaten, reinigen of impregneren? Wilt u gratis en op maat advies, neem dan contact op met Roose Dakwerken door het contactformulier in te vullen. Wij zijn u graag van dienst!

 

Roose Dakwerken
Heemskerklaan 46, 7003 AR Doetinchem
Tel. 06 21545536
info@roosedakwerken.nl

Copyright © 2022 Roose Onderhoudsbedrijf
Ontwerp & Realisatie: GemakkelijkOnline